Pilates Reformer maskiner

Balanced Body er verdens største udbyder af Pilates uddannelser, og verdens største fabrikant af Pilates udstyr, herunder Reformere.

Balanced Body er kendt for den ultimativt bedste kvalitet, finish og holdbarhed.

Som de eneste i branchen gives der fx. 10 års garanti på Allegro Reformerens ramme. Udstyret fra Balanced Body er første valget for de mest erfarne og kvalitetsbevidste Pilates folk over hele verden.

  • Udstyr der kan bruges af alle krops størrelser, og til forskellige former af Pilates
  • Du får succes, så får vi succes
  • Lær og træn med de bedste – i dit tempo

Har du brug for en uforpligtende snak om muligheder og priser for reformerudstyr fra Balanced Body?

Du kan booke en snak på det tidspunkt, der passer dig bedst, lige her>>

Dine fordele ved vores maskiner

999

års (livstid) garanti på Reformer træ rammer

10

års garanti på Allegro Reformer rammer og fodbar, Wunda Chairs, Combo Chairs, Wall Towers og Springboards

40

år som markedsleder i Pilates

28

US innovative patenter

HOLD TRÆNING

Når man dyrker reformer på hold, så er det vigtigt, at instruktøren dels kan få et overblik over alle deltagernes indstillinger hurtigt, men det er også vigtigt, at det er nemt for deltageren selv at kunne indstille sikkert og hurtigt.

Reformeren fra Balanced Body er på alle områder nem at indstille og det kommer af, at vores reformer er udviklet over en meget lang periode hvor manges erfaringer er tilgodeset.

Når man underviser på et hold, er det ligeledes vigtigt, at brugeren hurtigt selv kan indstille, så instruktørens cue (besked om næste trænings pas) hurtigt kan omsættes til praksis.

I praksis betyder det

  • Fodbaren indstiller man fra forsiden i alle modeller. Den er nem at indstille og man skal ikke søge efter at have den i en krog under rammen. På nogle konkurrent modeller, vil man være nødt til at have fodbaren i én position igennem hele klassen, fordi det er for omstændigt at indstille den.
  • Fjedrene justeres nemt fra toppen. Det er en ring som skal placeres og ikke en krog, en ring er væsentlig hurtigere at tage af eller på. Hvis en deltager har brug for hjælp til at justere belastningen, er det vigtigt instruktøren hurtigt kan hjælpe og dermed ikke miste overblik på de øvrige deltagere.
  • Stropperne har dels deres egen holder bag nakkestøtten, men selve justeringen af længden er ligeledes nem. Den styres at et nemt 2 punkts system, som man kender fra sejlsporten, og der er ikke noget med at snoren skal under “slæden”.

Ved træning på hold, er der i forvejen meget støj. Vores reformer har et kuglelejesystem som giver minimalt støj. Det er både til glæde for instruktøren som ikke skal råbe af folk og deltagerne som fx. kan høre hvad der bliver sagt. Det har også betydning for oplevelsen og flowet i træningen.

SIKKER TRÆNING

Sikker træning er mange ting. Det er dels at man ikke underviser i øvelser, der ikke passer til personen eller til personens udfordringer. Men, det er også, at “slæden” kører frem og tilbage uden fingrene kommer i klemme. Det kan også være i øvelser, hvor man fx. står delvist på gulvet og derfor må vride i kroppen for at kunne holde i fodbaren. Der er vores fodbar så smart indrettet, at den går ud over siden.

Vores reformer er også hvor det er muligt i 1 stykke. Det vil sige færre steder hvor den pludselig går løs eller bliver skæv – eller i værste tilfælde, at stroppen falder af, mens man bruger den i en avanceret øvelse.

Vores reformer har også en standing platform i stor størrelse, der sikrer et godt og skridsikkert fodfæste og er tilpas stor, selv til dem med store fødder. Den er tilmeld udført i stål, der sikrer en utrolig lang holdbarhed, da hvis den var udført i træ, ville være skrøbelig og gå i stykker ofte.

TRÆNINGS MULIGHEDER

Generelt er der tænkt over mange indstillingsmuligheder på vores reformer. Det er alt fra den brede fodbar til slæden som går udover rammen. Men det er også nemt, at tage nakkestøtterne af, ligesom de kan vendes, så der kan komme mere plads. Vores fjedre har et stort spænd fra let til hård og man kan finjustere hvor det er nødvendigt.

Der er mulighed for en helt lav belastning, som har stor betydning både når du arbejder med genoptræning, men også for at udfordre sværhedsgraden i de mere avancerede øvelser.

Vores Footplate/Jumpboard er stort/oversize, så du kan arbejde funktionelt korrekt og der er rigeligt med plads til alle fodstørrelser. Desuden er det stabilt og let at montere.

Sitting boxen til vores reformer er stor, så selv en stor/høj person kan bruge den. Vores sitting box findes tilmed med afrundede ender, for optimal komfort under træning.

OPBEVARING / PLADS

Der er mange som tilbyder reformer træning, som kun har lidt plads. Det kan være, at man både tilbyder gulvhold og reformer hold.

Vores reformer kan stå på højkant og således sættes helt op til væggen, så der er masser af gulvplads tilbage.
Det er nemt og selv en lille instruktør kan gøre det på egen hånd. Det er en fordel til forskel for en reformer som stables, og hvor det kun kan lade sig gøre med to personer.

HOLDBARHED

Når man underviser i hold, så er der et større slidtage. Vi har ikke nogen træplade som pludselig falder af eller stroppe ophæng som falder fra hinanden. Vores fodbar bliver heller ikke skæv i brug – eller i værste fald knækker.

Derfor giver vi også markedest bedste garanti som er på 10 år.

Vores sitting box og slæde er tykt polstrede, slidstærke og generelt udført i en meget høj kvalitet.

PRIS KONTRA KVALITET

Vores reformer er ikke den billigste på markedet, men den er heller ikke dyr.

Når du investerer i en reformer, skal du ikke kun tænke på prisen ved køb, men også prisen efterfølgende.

  • Hvornår skal den have skiftet lejer, og er det noget du selv kan, eller skal du købe en service mand til det ?
  • Hvad sker der når noget går i stykker – og hvor lang tid går der, hvor du ikke kan bruge en enkelt reformer pga. manglende reservedele ?

Hvis du køber en reformer på leasing, så vil vores pris ikke være meget højere pr. måned end andres – og pga. vores garanti, vil du netto helt sikkert ende med en billigere løsning og mindre nedbrud.

Har du brug for en uforpligtende snak om muligheder og priser for reformerudstyr fra Balanced Body?

Du kan booke en snak på det tidspunkt, der passer dig bedst, lige her>>

Leasing tilbydes...

Skal du bruge mere end en Reformer til dit studie eller klinik, så kontakt os for dine muligheder med en leasing aftale.

Balanced Body Allegro (1) reformer

Allegro Reformer

Allegro Pilates Reformeren er den mest alsidige, og lettest justerbare på markedet, og den byder på alle de samme features som Studio Reformeren – derudover kan den foldes fladt sammen og stables eller rejses på højkant for nem opbevaring.

Allegroen benytter et unikt 8-hjulssystem, som sikrer en glidende, stille bevægelse. En ekstra bred, polstret fodbarre kan justeres i 4 lodrette positioner og 4 vandrette positioner så den passer til forskellige kropsstørrelser.

Kontakt os for pris

Balanced Body Allegro (1) reformer system

Allegro Tower of Power Reformer

Med Allegro Tower of Power Reformer har du et 3-i-et system: Reformer, måtte, og Tower.

Allegro Tower dækker de fleste funktionaliteter på Trapeze Table/Cadillac’ens muligheder. Toweret kan også købes seperat, så det kan suppleres på en Allegro Reformer Basis.

Toweret er stabilt, men lavet i aluminium, så det vejer meget lidt. Det kan let foldes ned, så hele maskinen kan opbevares stående som Allegro Reformer Basis. Desuden er Toweret unikt ved at have mange muligheder for at fastgøre fjedrene i forskellige niveauer.

Kontakt os for pris

Balanced Body Allegro 2 reformer

Allegro 2 Reformer

Helt enkelt er den nye Allegro 2 den mest intuitive og justerbare reformer på markedet som samtidig er let at bruge. Perfekt til professionelt brug og og hjemmebrug. Og fik vi nævnt at den er helt utrolig smuk?

Allegro 2 Reformeren er blevet endnu lettere at justere, takket være Balanced Body innovative design.

Kontakt os for pris

Leasing tilbydes...

Skal du bruge mere end en Reformer til dit studie eller klinik, så kontakt os for dine muligheder med en leasing aftale.

Balanced Body Allegro 2 reformer med tower

Allegro 2 Reformer System

Allegro 2 Tower Systemet giver dig mulighed for at udføre 95% af den fulde Trapeze Table (Cadillac) funktionalitet.

Udvid dit øvelsesrepertoire dramatisk og lav integrerede øvelser på Tower og med den bevægelige reformervogn.

Allegro 2 har det mest stabile og sikre Tower på markedet.

Kontakt os for pris

Balanced Body Studio Reformer

Studio Reformer

Balanced Body Pilates Studio Reformer sætter standarden for komfort og håndværk. Designet med hver kant nøje formet, hvilket gør Studio Reformeren slank med rene linier, som både er behagelige for øjet og indbydende at røre ved.

I 30 år har verdens mest respekterede Pilates instruktører anvendt og anbefalet Balanced Body Pilates Studio Reformeren. Reformere, som blev bygget for 20 år siden, er stadig fuldt funktionsdygtige den dag i dag.

Kontakt os for pris

Balanced Body Cadillac

Trapeze Table (Cadillac)

En Cadillac udfordrer kroppen i flere bevægelsesplaner!

Du kan i en Trapeze Table udføre en enorm række øvelser. Fra blide, fjederassisterede mavebøjninger til avancerede akrobatiske øvelser, hvilket muliggør Trapeze Table træning for alle aldersgrupper og evner.

Kontakt os for pris

Leasing tilbydes...

Skal du bruge mere end en Reformer til dit studie eller klinik, så kontakt os for dine muligheder med en leasing aftale.

Balanced Body Springboard

Pilates Springboard, Ellie Hermann

Pilates Springboard er designet af mastertræneren Ellie Herman, og giver dig muligheden for en kraftfuld helkropsworkout.

Hvis du har et Pilatesstudie eller fitnesscenter kan du montere flere Springboards ved siden af hinanden langs væggen og tilbyde gruppetræning.

Kontakt os for pris

Balanced Body CoreAlign

CoreAlign

En CoreAlign er nem at lære og bruge. Den er designet til at forbedre holdning, balance og funktionel bevægelse.

CoreAlign er udviklet af fysioterapeut Jonathan Hoffman, og CoreAlign øvelserne faciliterer muskuloskeletal rehabilitering ved at stimulere core-stabilitetsmusklerne til at fyre med perfekt timing, mens du udfører udfordrende øvelser, meget dybe stræk og core-kontrolleret aerob træning.

Kontakt os for pris

Balanced Body Ladder Barrel

Ladder Barrel

En Ladder Barrel tilføjer en ny dimension til udstrækning og coretræning.

Kontakt os for pris

Balanced Body Combo Chair

Combo Chair

Den mest stabile og stærkeste på markedet!

Pilates Combo Chair er det ultimative pladsbesparende Pilates udstyr – og nu har vi tilføjet hjul, så den let kan flyttes.

Designet til at strække og styrke muskelgrupper, som ellers kan være svære at få fat på ved mere traditionelle teknikker og udstyr.

Pilates Chair er udtænkt af Brent Anderson, PhD, PT, OCS, og forbedringerne gør Combo Chair meget alsidig. Højden gør den ideel til brug ved enden af et Trapeze Table.

Kontakt os for pris

Balanced Body Wall Tower Unit

Wall Tower Unit

Wall Tower kan sættes fast i væggen og fungerer med de fleste af Trapeze Table/Cadillac’ens mange funktioner.

Wall Tower er en god løsning hvis pladsen er et problem.

Kontakt os for pris

Balanced Body Avalon Chair

Avalon Arm Chair

Inspireret af Joseph Pilates’ originale Arm Chair. Det originale koncept er af den verdenskendte underviser Rael Isacowitz og udviklet sammen med Balanced Body.

Avalon Arm Chair er en komplet redesign af originalen, der giver et omfattende antal øvelser. Den giver 100% de samme funktionelle muligheder som den originale stol af Joseph Pilates, plus mange af de samme muligheder for øvelser, som du kan lave i en Trapeze Table (Cadillac) eller på en Ladder Barrel.

Kontakt os for pris

Balanced Body Reformer Sitting box

Sitting box

Sitting Box bruges som et vigtigt redskab til Reformeren. Balanced Body sitting boxe er tilpasset maskinen, og er ikke som andre på markedet… for små.

Den kan også med stor fordel bruges til øvelser på gulv og i andet Pilatesudstyr.

Kontakt os for pris

og meget, meget mere

Ovenstående udstyr er kun et lille udsnit, at det store udvalg vi har hos Balanced Body.

Du kan se det fulde udstyrsprogram hos Den Intelligente Krop på www.denintelligentekrop.dk/balancedbody

Har du brug for en uforpligtende snak om muligheder og priser for reformerudstyr fra Balanced Body?

Du kan booke en snak på det tidspunkt, der passer dig bedst, lige her>>